shop
nieuwsbrief

NL EN


   

stage

about
 

Studio Renate Boere zoekt nieuwsgierige, bevlogen grafisch ontwerp stagiaires!

Volgende stage periode begint weer in augustus/september 2022, tot die tijd hebben we al een fantastisch nieuw stage team. 

Wij zijn op zoek naar nieuwsgierige bevlogen studenten die goed kunnen samenwerken. Studenten die de grenzen van het vak grafisch ontwerpen willen onderzoeken en hun eigen grenzen durven te verleggen. Die zich uitgedaagd voelen mee te denken over de ‘nieuwste praktijken’ van de grafisch ontwerper. Studenten die bereidt zijn hard te werken om zo het uiterste uit hun stageperiode te halen.

Wat bieden wij:

Wij houden ons onder andere bezig met het ‘klassieke’ grafisch ontwerpen, zoals bijvoorbeeld het ontwerpen van bijzondere boeken, festivals, culturele en sociale projecten. Dit doen wij graag in samenwerking met studenten, kunstenaars, bedrijven, instanties en overheden. Daarnaast is Studio Renate Boere een ontwerpbureau dat de nieuwste praktijken van het vak grafisch ontwerpen verkent. We zoeken de grenzen van ons vak op middels ontwerpend onderzoek binnen interactieve installaties, hybrid publishing en zelf geïnitieerde producten, om zo tot nieuwe mogelijkheden te komen. Zichtbaarheid creëren en het vertellen van een visueel verhaal voor deze innovatieve producten is een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden.

Hoe worden stagiaires begeleid?

We hechten veel waarde aan het bespreken van werk en plannen dagelijks feedback sessies in met iedereen op de studio. Taken zoals deelnemen aan onderzoek naar de inhoud van een onderwerp, het omzetten naar een visueel concept, ontwerpend onderzoek, presentaties voorbereiden, bedrijven benaderen en contacten onderhouden en huishoudelijke klusjes verdelen we over alle medewerkers van de studio. Stagiairs werken over het algemeen veel samen met meerdere stagiairs of collega ontwerpers aan een project.

Hoe word je stagiair bij Studio Renate Boere?

Stuur een mail waarin je vertelt voor welke periode je een stage zoekt. Je presenteert jezelf, stuurt links mee naar je portfolio-website en/of social media kanalen waar je werk op te zien is en beschrijft waarom je graag bij Studio Renate Boere stage zou willen lopen.

Ben je geïnteresseerd, mail je CV en je portfolio(-link) naar: info@renateboere.nl

Functie-eisen: HBO-niveau, minimaal 3 maanden stage
Studio Renate Boere / Abraham van Beyerenstraat 4 / 2525 TG Den Haag / +31(0)70 2167612 / +31(0)6 24525557 / info@renateboere.nl