shop
nieuwsbrief

NL EN


   

Studio Renate Boere zoekt een ontwerper (m/v/x)!

 

Ben jij een enthousiaste ontwerper, goed in schrijven (Engels en Nederlands) en zoek je een baan binnen een ambitieus team in den Haag? Dan hebben wij misschien wel de leukste baan binnen ons ontwerpbureau voor jou!

Wat ga je doen?
Als trainee of ontwerper (full-/parttime, afhankelijk van ervaring) werk je samen in een team van ontwerpers aan de meest uiteenlopende projecten. Van begin tot eind ben jij op de hoogte van de voortgang en werk je mee aan de conceptontwikkeling, uitwerking en uitvoering. Je hebt contact met de opdrachtgevers, maakt en geeft presentaties en probeert de planning (waar mogelijk) bij te houden en te bewaken. Communiceren op online kanalen over de projecten die we doen? Daar weet jij wel raad mee in zowel beeld als tekst.    

Wie zijn wij?
Wij ontwerpen bijzondere boeken, interactieve installaties voor op festivals, exposities en nieuwe identiteiten voor culturele- en sociale instellingen, overheden en bedrijven. Daarnaast verkennen we de nieuwste praktijken van het vak grafisch ontwerpen. Door het doen van uitgebreid ontwerpend onderzoek binnen betaalde opdrachten én zelf geïnitieerde projecten, zoeken wij de grenzen van grafisch ontwerp op om nieuwe innovatieve ontwerpen te laten ontstaan.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde grafische opleiding aan een kunstacademie (HBO) of communicatie/kunst opleiding aan de universiteit (WO)
 • Je lacht het hardst om je eigen grappen en neemt het leven niet al te serieus (maar ontwerp wel)
 • Voor het schrijven van een pakkende tekst in het Nederlands en Engels draai jij je hand niet om 
 • Adobe programma’s zijn je beste vrienden en van een beetje administratie in Excel ben je ook niet vies
 • Eigenlijk ben je vooral een generalist; je kunt van alles maar bent niet persé een genie op één gebied (en stiekem vind je dat nog leuk ook)
 • Last but not least: je kunt zsm (in overleg uiteraard) beginnen

Wat bieden wij? 

 • Een passend salaris op basis van je ervaring. 
  - Weinig ervaring? Geen probleem, dan bieden wij je een traineeship (fulltime, 40 uur) aan van een half jaar met doorgroeimogelijkheden
  - Meer dan drie jaar ervaring? Dan volgen wij de arbeidsvoorwaarden van de BNO en een dienstverband op parttime-basis (in overleg)
 • Lunch op ons heerlijk zonnige dakterras
 • Een plek in een hard werkende studio waar ook de tijd wordt genomen voor borrels en spelletjes, museum/expositie uitjes en lezingen over ontwerp

Nog steeds aan het lezen en zie jij jezelf al bij Studio Renate Boere werken?

Solliciteren kan t/m 29 april door je CV, korte motivatie en portfolio (liefst websitelink, anders bestanden groter dan 5MB via Wetransfer) naar info@renateboere.nl te sturen. We bekijken en lezen alles op het moment dat het binnenkomt en reageren op iedereen. Helaas kunnen we niet alle sollicitaties van persoonlijke feedback voorzien. 

Let op! We beginnen meteen met het interviewen van kandidaten – wacht dus niet te lang met het versturen van je sollicitatie. ;) 

Voor vragen kun je terecht bij Quirine Dob (quirine@renateboere.nl). Het delen van deze pagina wordt gewaardeerd.

Studio Renate Boere / Abraham van Beyerenstraat 4 / 2525 TG Den Haag / +31(0)70 2167612 / +31(0)6 24525557 / info@renateboere.nl