shop
nieuwsbrief

NL EN


   

Studio Renate Boere op de Dutch Design Week 2020

 
Om de pijn van het ontbreken van een 'live' presentatie voor de 'Beyond Design' serie een beetje te verzachten, laten we je met trots weten dat 'Beyond Design' geselecteerd is voor de speciale online editie van de Dutch Design Week 2020! Tijdens onze livestream op 22 oktober vertellen we The Story Behind Beyond Design, met daarin alle in's en out's over het proces achter het zelf initiëren van projecten, tot het schrijven van een designer's novel en het ontwikkelen van een razendsnel educatief spel.

We nodigen je uit een kijkje te nemen op onze DDW2020 project pagina, of de livestream terug te kijken op ons youtube kanaal.

To ease the pain of not having a ‘live’ presentation for the Beyond Design series, we proudly inform you that Beyond Design has been selected for the special online edition of the Dutch Design Week 2020! During our livestream on October 22, we will tell The Story Behind Beyond Design, with all the ins and outs about the process behind initiating projects yourself, to writing a designer's novel and developing a fast-paced educational game.

We invite you to have a look at our DDW2020 project page, or watch the livestream on our youtube channel!

Studio Renate Boere / Abraham van Beyerenstraat 4 / 2525 TG Den Haag / +31(0)70 2167612 / +31(0)6 24525557 / info@renateboere.nl