shop
nieuwsbrief

NL EN


   

Wonderbos, een spannend zoekboek voor jong en oud

In het Wonderbos komt het bos tot leven. Ontdek de geheimen van het bos door de levensechte zwart-wit tekeningen van illustrator Medy Oberendorff en de teksten van Jan Paul Schutten. Iedere plaat vertelt een ander verhaal wat je zelf kunt ontdekken door te speuren, te lezen en te bladeren door het boek.

Door het ontwerp wordt je als avonturier het bos in getrokken en krijg je alle ruimte om de verhalen van het bos te zien én beleven. In tien platen worden tien verschillende delen van het bos getoond, waarna je op verhalende manier kunt lezen over de geheimen en zelf op zoek kunt gaan naar de dieren die verstopt zitten in Medy Oberendorff's illustraties.

Colofon - Wonderbos

Illustratie

Medy Oberendorff

Tekst

Jan Paul Schutten

Ontwerp

Studio Renate Boere, Renate Boere, Quirine Dob, Kristy den Dulk, Macarena Torres-Puga

Uitgever

Lannoo

Jaar van uitgave

2020

ISBN

9789401464840

Studio Renate Boere / Abraham van Beyerenstraat 4 / 2525 TG Den Haag / +31(0)70 2167612 / +31(0)6 24525557 / info@renateboere.nl