shop
nieuwsbrief

NL EN


   

‘I want to Dada you’ & ‘Da? Da.’ nieuwe titels in de Dada-serie

Dat de Dada-beweging en haar methoden zo'n 100 jaar na dato nog steeds zijn relevant, hebben zesentwintig gedreven studenten van de Willem de Kooning Academie Rotterdam bewezen. Tijdens de 14 daagse workshop Beyond Dada door Renate Boere en Quirine Dob hebben de studenten zich ondergedompeld in de wereld van Dada. Elk van hen heeft twintig analoge collages die ze in slechts twee dagen hebben gemaakt verzameld en beoordeeld, geknipt en geplakt, samengesteld en gekeken, gescand en verbetert. Met deze collages publiceerden twee groepen een boek met ruim 50 verschillende verhalen van 50 verschillende mensen, met 50 verschillende perspectieven, als de ware Dadaïsten van vandaag.

Beide boeken zijn te koop in de webshop van Studio Renate Boere

Colofon
I WANT TO DADA YOU

Concept
Studio Renate Boere

Collages
Arielle Ralph, Bobbie van Leeuwen, Eugi Manenti, Eva van den Broek, Gert Granickaite, Honey Grace Canira Simatupang, Ilja Yael Sprenger, Jermaine Adoptie, Joozt Bakker, Karmella Barski, Lilla Baksay, Melissa Yanell van der Ree, Miglé Alonderyte, Niki Simons, Nino Tielemans, Noa George, Samantha Sejwal, Senne Hermesdorf, Sofia Rodriguez Pereira, Verne Ekkel, Yeju Hu, Zandri Zomerdijk

Uitgever
Hybrid Crocodile

Jaar van uitgave
2020

Aantal pagina's
175

Druk
Prijsprinter.nl

ISBN
9789083050614

Colofon
DA? DA.

Concept
Studio Renate Boere

Collages
Hannah Houmes, Laurie Stierum, Jocelyn Boon, Nathalie Metzelaar, Selena Gavala, Dongjae Kim, Jasmijn Schoonen, Gerany Koerni, Kelsey Lujan, Bente Lochtenberg, Lale Yavuz, Noemi Kohl, Luke van Wijk, Jeroen Brederode, Vidal Schneider Motjer, Marjolein Gravestein, Nienke van Rijnsouw, Jeanine Ros, Jinnie Ahn, Barbora Hornakova, Luna Bongers, Pascale Maurer, Jasmijn Rowling, Meta Laitko, Victoria Korposoff Bengstsson, Jesse Blaauw

Uitgever
Hybrid Crocodile

Jaar van uitgave
2020

Aantal pagina's
270

Druk
Prijsprinter.nl

ISBN
9789083050607

Studio Renate Boere / Abraham van Beyerenstraat 4 / 2525 TG Den Haag / +31(0)70 2167612 / +31(0)6 24525557 / info@renateboere.nl