shop
nieuwsbrief

NL EN


   

Gouden German Design Award voor het boekontwerp 'The Living Surface - Lizan Freijsen'


Wederom valt ons ontwerp voor 'The Living Surface' in de prijzen! Het boek is geselecteerd uit ruim 5000 inzendingen en bekroond met een gouden German Design Award in de categorie 'Excellent Communication'. Samen met de uitgever Eleonoor Jap Sam zijn we naar Frankfurt gegaan om deze prestigieuze prijs in ontvangst te nemen.

Ter ere van de Gouden German Design Award winnaars is er in museum Angewandte Kunst in Frankfurt een tentoonstelling ingericht waar alle winnende ontwerpen te zien zijn tot 24 februari 2019.

 

Jury statement:

"Coffee, rust and mildew stains tend to strike most people as odd if not downright repellent, at first glance. But through closer inspection and their being reduced to colour, form and shading, they offer unique templates for art and design, as the unusual book »The Living Surface« impressively proves, in no small measure thanks to its superb design. It features a harmonious and interestingly relaxed layout, a font that goes perfectly with the design, superbly executed tri-lingual captions, and intriguing photos."

Lees hier meer over de inzending

Studio Renate Boere / Abraham van Beyerenstraat 4 / 2525 TG Den Haag / +31(0)70 2167612 / +31(0)6 24525557 / info@renateboere.nl