shop
nieuwsbrief

NL EN


   

Nimeto OCW publicatie: creatieve ruimtemakers in de breedste zin van het woord

Nimeto, dé MBO vakschool voor Creatieve Ruimtemakers, heeft Studio Renate Boere gevraagd een passend ontwerp te maken voor het meerjarenplan dat eind 2018 gepresenteerd is aan het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Door de publicatie uit verschillende lagen op te bouwen, transformeert de inhoud zich tot object in de ruimte. De kleinste laag laat zich uitvouwen tot letterlijke ruimte waarin een van Nimeto's unieke lokalen 3D tot leven lijkt te komen.

Colofon

Auteurs
Nimeto Utrecht

Ontwerp
Studio Renate Boere: Renate Boere, Quirine Dob, Linsey Dolleman, Jesse van Meel, Tijmen Steenvoorden

Studio Renate Boere / Abraham van Beyerenstraat 4 / 2525 TG Den Haag / +31(0)70 2167612 / +31(0)6 24525557 / info@renateboere.nl