shop
nieuwsbrief

NL EN


   

Visuele identiteit Hoogtij

 123

VISUELE IDENTITEIT
HOOGTIJ

Het sympathieke initiatief Hoogtij, de leukste Haagse culturele rondgang in de binnenstad, vroeg aan Studio Renate Boere of wij een nieuwe identiteit voor ze wilde ontwikkelen en deze hebben we met veel plezier ontworpen. De naam van dit initiatief refereert naar het hoogste punt bij vloed. Met deze nieuwe identiteit wilde we het hoog(s)te punt subtiel accentueren en wat vaart meegeven. Het lettertype gebruikt in het naammerk heet ‘High Tide’, toepasselijker dan dat konden we het niet bedenken.

Ontwerp
Studio Renate Boere: Renate Boere, Jesse van Meel, Tijmen Steenvoorden

Studio Renate Boere / Abraham van Beyerenstraat 4 / 2525 TG Den Haag / +31(0)70 2167612 / +31(0)6 24525557 / info@renateboere.nl