shop
nieuwsbrief

NL EN


   

16 mei: lezing Renate Boere bij BNO Utrecht

 

Lezing Renate Boere bij BNO Utrecht

De boekpresentatie van ‘Ik vraag u iets meer lef te tonen’ gemist? 16 mei geeft Renate Boere een lezing in Utrecht over hoe dit boek tot stand is gekomen.

De 32e editie van BNO Utrecht in Vechtclub XL, met drie sprekers uit het vakgebied: illustratie, animatie en social/cultural design. Deze keer met Hedof / Rick Berkelmans, Renate Boere en Niels Hoebers. Vanaf 19:30 uur ben je van harte welkom in Vechtclub XL

Het wordt weer een gezellige, inspirerende avond, dus zeker komen!

Renate Boere is (grafisch) ontwerper. Met haar ontwerpbureau verkent zij de nieuwste praktijken van het grafisch ontwerpen.

Het bureau werkt graag samen met bedrijven, instanties, overheden, kunstenaars en studenten aan innovatieve producten die een meerwaarde bieden aan een duurzame maatschappij.

Na het zelden zien van betekenisvolle social designoplossingen, besluit Renate een eigen project te starten en hier tegelijkertijd over te schrijven.

Haar uitgebreide onderzoek en bevindingen zijn terug te lezen in de journalistieke roman ‘Ik vraag u iets meer lef te tonen’. Een musthave voor studenten, recent afgestudeerden en voor iedereen die zelf een project wil starten. Haar motto: ‘Hybride (grafisch) ontwerpen is een wapen in de strijd tegen stilstand en verval en een katalysator voor dynamiek en vooruitgang’.

BNO Utrecht
Locatie: VECHTCLUB XL
Adres: Europalaan 2B, Utrecht
Datum: 16 mei 2017
Tijd: 20.00 uur (19.30 zaal open)
Toegang: BNO-leden: gratis, niet-leden: 5 euro, studenten: 3 euro
Contact: utrecht@bno.nl
Meer info http://www.vechtclubxl.nl/contact/


Studio Renate Boere / Abraham van Beyerenstraat 4 / 2525 TG Den Haag / +31(0)70 2167612 / +31(0)6 24525557 / info@renateboere.nl