shop
nieuwsbrief

NL EN


   

1 maart: Radicaal nieuw perspectief: Als lef landt

 12

RADICAAL NIEUW PERSPECTIEF:
ALS LEF LANDT

Een nieuw jaar, een nieuw beleidsplan en na de Algemene Ledenvergadering (ALV) vier sprekers over hoe ze radicaal het roer omgooiden. Renate Boere spreekt woensdag 1 maart o.a. over het initiëren van eigen projecten en haar nieuwe boek 'Ik vraag u iets meer lef te tonen'.

Let op: er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan!

Tom Dorresteijn (Studio Dumbar/DEPT), Karin Schwandt (Schwandt Infographics), Hans Wolbers (LAVA) en Renate Boere (Studio Renate Boere en schrijver van het boek ‘Ik vraag u iets meer lef te tonen’) vertellen tijdens het event 'Radicaal Nieuw Perspectief!' respectievelijk over '1+1=3', 'succes en toch stoppen', 'nieuwe generatie, nieuw model' en 'als lef landt'.

Een aantal jaar geleden vond Boere een manier om haar lang gekoesterde droom, het initieren van eigen projecten, naast haar drukke ontwerp praktijk te doen slagen. Deze maatschappijkritische projecten leidden zonder vooropgezet plan tot goed betaald werk.

Sinds een jaar concentreert zij zich op het schrijven over haar projecten om deze vervolgens te publiceren op diverse media. Deze pogingen leidden het afgelopen jaar tot het winnen van de meest vernieuwende innovatie bij het PDMA congres, de European Design Award en de International Design Award.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het boek ‘Ik vraag u iets meer lef te tonen’ Deze journalistieke roman neemt je mee in een spannend avontuur en geeft praktische informatie over wat je moet doen als je zelf aan de slag gaat. 
Bestel het boek alvast in onze shop.

Voorafgaand aan dit event blikt de BNO terug op 2016, maar kijkt in turbulente tijden vooral vooruit. Dus kom naar Spring House voor de ALV en praat daarna samen verder over de toekomst met ervaringsdeskundigen. De middag wordt gezellig afgesloten met een hapje en drankje van Choux.

Tot dan! Aan 't prachtige Amsterdamse IJ vlak naast het Centraal Station.

Meer informatie
Klik hier voor meer informatie over het programma.

Aanmelden
Ben je BNO-lid? Klik dan hier om je aan te melden.

Algemene Ledenvergadering BNO, event en borrel
Locatie: Spring House
Adres: De Ruijterkade 128, 1011 AC Amsterdam
Datum: 1 maart 2017
Tijd: 14.30 uur (inloop), 15.00 uur (aanvang), 19.00 uur (slot)

Studio Renate Boere / Abraham van Beyerenstraat 4 / 2525 TG Den Haag / +31(0)70 2167612 / +31(0)6 24525557 / info@renateboere.nl