shop
nieuwsbrief

NL EN


   

CROWDFUNDING GEHAALD!!!!!!

 

Dankzij velen van jullie hebben we de crowdfunding voor 100% behaald, wat betekent dat de eerste versie van het boek 'Ik vraag u iets meer lef te tonen' er snel gaat komen. Daarnaast starten we met het project 'Lef in hybrid publishing' dat precies een jaar zal duren.

We willen alle donateurs natuurlijk ontzettend bedanken voor de hartverwarmende donaties, van iedere omvang.

Ook willen we een aantal belangrijke kritische meelezers bedanken voor hun enthousiaste reacties, wijze adviezen en tips tot nu toe: Gabrielle Marks, Hanneke Brier, Ed van Hinte, Kitty de Jong, Lisa van Speybroeck, Rianne van der Rijt, Ravenna Buijs, Elena Op 't Eynde, Lisa van den Heuvel, Caroline Langendoen en Evelien Broersen.

Met deze 100 procent overwinning kunnen we ook eindelijk de winnaar van de wedstrijd 'Welk ontwerpteam komt als eerste liftend aan in Litouwen?' bekendmaken. Wesley Overbeeke is de winnaar, hij stemde op team geel, die als eerste de finish in Litouwen bereikte met de liftwedstrijd voor de crowdfunding. Gefeliciteerd Wesley!

FEEST! 12 MEI 2017

Er komt natuurlijk ook een feestelijke boeklancering, waarvoor we jullie van harte uitnodigen om de lancering van het boek én het halen van de crowdfunding samen te vieren!! Tijdens de boeklancering zullen ook de tegenprestaties van de crowdfunding voldaan worden, meer info hierover volgt...

BOEK BESTELLEN

'Ik vraag u iets meer lef te tonen' geschreven door Renate Boere is een journalistieke roman die je op een meeslepende manier vertelt wat er komt kijken bij het initiëren van projecten van idee tot realisatie. Het neemt je niet alleen mee in een spannend avontuur, maar bevat ook praktische informatie over wat je moet doen als je zelf aan de slag gaat.

Het ruim 200 pagina tellend boek wordt geprint met een risograaf op het Munken Kristall papier van Arctic Paper.

Bestel het boek alvast in onze shop.

HOE VERDER: HYBRID PUBLISHING

Het boek 'Ik vraag u iets meer lef te tonen' leent zich zeer goed om onderzoek te doen naar nieuwe manieren van publiceren (hybrid publishing). Gedurende een jaar doet Studio Renate Boere o.a. in samenwerking met de Willem de Kooning Academie onderzoek naar deze mogelijkheden.

Kritische lezers zijn welkom om aanvullingen en feedback te geven. Goede tips en commentaar wordt direct verwerkt in het boek. Door middel van printing on demand zal hierdoor het gehele jaar een up to date versie beschikbaar zijn.

De tweede en definitieve versie van 'Ik vraag u iets meer lef te tonen' komt met de verwerkte feedback en bijdragen over precies een jaar uit. De definitieve versie van het 'hybride boek' zal verschijnen in twee talen (Engels/Nederlands).

Studio Renate Boere / Abraham van Beyerenstraat 4 / 2525 TG Den Haag / +31(0)70 2167612 / +31(0)6 24525557 / info@renateboere.nl