shop
nieuwsbrief

NL EN


   

'READING THE FUTURE' Renate Boere in debat op de Frankfurter Buchmesse

 

Welke waarde heeft het tastbare boek nog als drager van informatie, in deze tijd van nieuwe (digitale) media? Dit onderwerp wordt besproken in een colloquium met uitgevers, boekontwerpers en met de nieuwe generatie grafisch ontwerp studenten.

Als antwoord op deze vraag hebben grafisch ontwerp studenten van de HKU een praktijkgericht onderzoek gedaan en zullen deze gaan presenteren. Een professioneel panel, met o.a. Renate Boere en Irma Boom, zal reageren op de presentaties.

English
What value does the tangible book still have as carrier of information, in this time of new (digital) media? This topic will be discussed in a colloquium with publishers, book designers and with the new generation Graphic Design students.

In response to this question, Graphic Design students from HKU University of the Arts Utrecht did a practice-based research and they will present their results. A professional panel (with a.o. Irma Boom) will react to the presentations.

21 oktober, 19:30 - 21:30 uur

Zukunfstpavillion, Goetheplatz, Frankfurt

Gratis entree / free entrance

r.s.v.p.: pers@craftscouncil.nl

Concept and realization:
Crafts Council Nederland in collaboration with the Flemish Literature Fund, Dutch Foundation for Literature, Utrecht University of the Arts, Frankfurter Buchmesse; supported by The Cultural Participation Fund (NL)

Studio Renate Boere / Abraham van Beyerenstraat 4 / 2525 TG Den Haag / +31(0)70 2167612 / +31(0)6 24525557 / info@renateboere.nl