shop
nieuwsbrief

NL EN


   

International Design Award 2016 voor Studio Renate Boere 

International Design Award voor Studio Renate Boere

Na het winnen van de European Design Award kent nu de International Design Awards een prijs toe aan Studio Renate Boere voor beste boekontwerp 2016 met: Sproken / Fairy Tales, Christie van der Haak.

Ontwerp en Concept

Dit omvangrijke oeuvre boek is door Studio Renate Boere ontworpen voor de Haagse kunstenaar Christie van de Haak in het kader van de Ouborg prijs. Het boek neemt je mee in de kleurrijke belevingswereld van de kunstenaar. Dit werd door Studio Renate Boere vertaald naar een hedendaags sprookjesboek waarin je dwaalt door paleiszalen, opgetrokken uit nog nooit eerder getoonde patronen.

IDA

De Amerikaanse IDA Award geeft erkenning aan, viert en bevordert legendarisch vooruitstrevend ontwerp en opkomend talent binnen grafisch ontwerp, architectuur-, interieur-, product- en modeontwerp. IDA vestigt de aandacht op ontwerp wereldwijd. Elke twee jaar worden de prijzen uitgereikt. Volgend jaar mei kunnen wij onze prijs ophalen tijdens een gala in Los Angeles!

Meer informatie over het boekontwerp/ More information about the book: http://www.renateboere.nl/2016/05/26/european-design-award-2016/

International Design Award for Studio Renate Boere

After winning a prize at The European Design Award, the International Design Awards also rewarded us with a prize in the category best Books for ‘Fairy Tales’ Christie van der Haak.

Concept and Design

Studio Renate Boere was approached by the art institute Stroom The Hague to design a publication on Van der Haak’s body of work. The book is a part of the Ouborg award. Renate Boere translated the works and experience of Christie van der Haak’s world into a contemporary fairy tale, in which you wander through palace halls, decorated by patterns that were never seen before.

IDA

The International Design Awards (IDA) exists to recognize, celebrate and promote legendary design visionaries and to uncover emerging talent in Architecture, Interior, Product, Graphic and Fashion Design. IDA draws attention to the iconoclasm of design worldwide: conceptualizing and producing great work. Next year may we can collect our award at the bi-anual gala event in Los Angeles!

 

Studio Renate Boere / Abraham van Beyerenstraat 4 / 2525 TG Den Haag / +31(0)70 2167612 / +31(0)6 24525557 / info@renateboere.nl