shop
nieuwsbrief

NL EN


   

Haarlemse Lente

Haarlemse Lente 2012, 2013

De Haarlemse Lente is een tweejaarlijks evenement dat georganiseerd wordt door alle Haarlemse tentoonstellingsruimten voor hedendaagse kunst. Musea, kunstenaarsinitiatieven en galeries organiseren van 8 tot en met 10 maart 2013 een lang weekend vol hedendaagse kunst met gezamenlijke openingen en extra activiteiten.

Voor dit evenement is een ‘teasercard’ en Haarlemse Ladder ontworpen. De Haarlemse Ladder is de analoge en digitale kunstagenda van Haarlem welke zes maal per jaar zal verschijnen. Bezoek de website van de Haarlemse Lente voor meer informatie.

Colofon

Initiatiefnemers: 37pk en Nieuwe Vide
Concept: Renate Boere i.s.m. Chayenne van den Brink
Grafisch ontwerp: Renate Boere i.s.m. Chayenne van den Brink & Isabel Ossenblok (stagiair)
Druk: iDrukker

    Studio Renate Boere / Abraham van Beyerenstraat 4 / 2525 TG Den Haag / +31(0)70 2167612 / +31(0)6 24525557 / info@renateboere.nl