shop
nieuwsbrief

NL EN


   

De StemWijzermarkt

De StemWijzermarkt is een marktkraam waar je met behulp van groente en fruit je eigen politieke voorkeur bij elkaar ‘shopt’. In de marktkraam vind je 24 verschillende soorten groente en fruit die ieder corresponderen met een stelling. Je verzamelt het in je winkelmandje, die is ingedeeld in een vak voor ‘eens’ en ‘oneens’. Daarna neem je het winkelmandje mee naar de kassa waar je je producten kunt afrekenen. Op de kassabonkrijg je de uitslag te zien welke partijen je hebt gekozen en waar je de meeste overeenstemming mee hebt.

Colofon

Opdrachtgever: ProDemos: Coen Gelink, Eddy Habben Jansen en Roelof Martens
Ontwerp: Studio Renate Boere, Renate Boere, Wendy Vonk, Martine Weijs, Marianne Blokland, Tim Hölscher en Frans van Dam
Laswerkzaamheden: Piet de Lasser
Zeilmakerij: Zeilmarkerij Vrolijk
Print: Alba Sign
Schorten: Weebrug Nagele

    Studio Renate Boere / Abraham van Beyerenstraat 4 / 2525 TG Den Haag / +31(0)70 2167612 / +31(0)6 24525557 / info@renateboere.nl