shop
nieuwsbrief

NL EN


   

The place to be, 2000

 123

The place to be (muurschildering)

Deze opdracht is voortgekomen uit een opdracht voor een publicatie die ik maakte voor Mark de Weijer. Het omslag refereerde naar een landkaart waarbij de coördinaten van die plek een belangrijke rol speelden door het hele boekje. Voor het ontwerp van de muurschildering was, de plek als 'thuisbasis’ een belangrijk uitgangspunt voor dit ontwerp. Door het langzaam veranderen van de kleuren op de muur door lichtfilters, werd het verhaal van een dynamische drukkerij gesymboliseerd.

Colofon

Concept/ontwerp en coördinatie stand: Renate Boere
Druk poster: De Longte, Dordrecht
Licht programma: Mike Rijnierse
Techniek: B&R design, Vroomshoop
Uitwerking: 10 studenten van de KaBK, Den Haag

    Studio Renate Boere / Abraham van Beyerenstraat 4 / 2525 TG Den Haag / +31(0)70 2167612 / +31(0)6 24525557 / info@renateboere.nl