Lef / Beyond Design Thinking

2017
 

Ik vraag u iets meer lef te tonen / Beyond Design Thinking: een hybride publicatie

'Ik vraag u iets meer Lef te tonen' is een hybride publicatie en bestaat uit meerdere vormen, ieder met een eigen functie.

1: Het boek
2: De methode
3: Het spel

1: Beyond Design Thinking: the book
‘Ik vraag u iets meer lef te tonen’

‘Ik vraag u iets meer lef te tonen’ geschreven door Renate Boere is een journalistieke roman die je op een meeslepende manier vertelt wat er komt kijken bij het initiëren van projecten van idee tot realisatie. Het neemt je niet alleen mee in een spannend avontuur, maar bevat ook praktische informatie over wat je moet doen als je zelf aan de slag gaat. Deze journalistieke roman verslaat het onderzoek naar de do’s en de don'ts van het zelf initiëren van sociale ontwerp projecten

September 2017 verschijnt de Engelse versie 'Beyond design thinking'.

Bestel het boek via:
Etsy.com
of Bol.com

2: Beyond Design Thinking: the method

Beyond Design Thinking: the method, komt voort uit een onderzoek naar de do’s en don’ts bij het zelf-initiëren van projecten. Doel van deze methode is handvatten te bieden voor iedereen die zelf projecten wil initiëren.

Beyond Design Thinking: the method vind je hier.

3: Beyond Design Thinking: the game

Het spel Beyond Design Thinking: the game is voort gekomen uit de methode. Beyond Design Thinking: the game is hét spel waarbij je in 10 razendsnelle stappen kunt ervaren hoe het is om zelf een project te realiseren.

Workshops op maat voor bedrijven

Workshops op maat voor bedrijven waarbij gemeenschappelijk eigenaarschap van de oplossing, centraal staat bij het starten van een nieuw project of het verder helpen van een vastgelopen project.


Educatief spel voor het basis onderwijs

Dit spel helpt kinderen op een leuke manier ontwerp projecten stapsgewijs te bedenken en uit te voeren.

 

Studio Renate Boere / Abraham van Beyerenstraat 4 / 2525 TG Den Haag / +31(0)70 2167612 / +31(0)6 24525557 / studio@renateboere.nl