Ik vraag u iets meer lef te tonen

2017, Book about design: 'Ik vraag u iets meer lef te tonen', Book design
 

DEZE JOURNALISTIEKE ROMAN IS EEN MUSTHAVE VOOR IEDEREEN DIE ZELF EEN PROJECT WIL STARTEN

Bestel het boek alvast in onze shop.

‘Ik vraag u iets meer lef te tonen’ geschreven door Renate Boere is een journalistieke roman die je op een meeslepende manier vertelt wat er komt kijken bij het initiëren van projecten van idee tot realisatie. Het neemt je niet alleen mee in een spannend avontuur, maar bevat ook praktische informatie over wat je moet doen als je zelf aan de slag gaat.

Het ruim 260 pagina tellend boek wordt geprint met een risograaf op het Munken Kristall papier van Arctic Paper.

Een aantal kritische meelezers hebben al een groot deel van de tekst gelezen. Ze vonden het boek zeer onderhoudend, spannend en informatief! Daarom durf ik opgelucht en trots jullie allemaal uit te nodigen voor de boeklancering op vrijdag 12 mei 2016.

We hebben een serieus én gezellig programma voor iedereen die langskomt in petto. Je bent van harte welkom. Aanvang voor de lancering is om 16:00, om 16:15 gaan we van start in lokaal -1.19 op de Willem de Kooning Academie.

Meld je alvast aan via: aanmelden@renateboere.nl

HYBRID PUBLISHING

Het boek ‘Ik vraag u iets meer lef te tonen’ leent zich zeer goed om onderzoek te doen naar nieuwe manieren van publiceren (hybrid publishing). Gedurende een jaar doet Studio Renate Boere o.a. in samenwerking met de Willem de Kooning Academie onderzoek naar deze mogelijkheden.

Kritische lezers zijn welkom om aanvulling en feedback te geven. Goede tips en commentaar wordt direct verwerkt in het boek. Door middel van printing on demand zal hierdoor het gehele jaar een up to date versie beschikbaar zijn.

De tweede en definitieve versie van ‘Ik vraag u iets meer lef te tonen’ komt met de verwerkte feedback en bijdragen over precies een jaar uit.

De definitieve versie van het ‘hybride boek’ zal verschijnen in twee talen (Engels/Nederlands).

ontwerp: Studio Renate Boere
datum van publicatie: 12 mei 2017
formaat: 11,4 x 17,5 cm
gewicht: 35 gram
pagina's: 262
printwijze: riso
bindwijze: paperback
papier: Munken Kristall
taal: Nederlands

Methode Studio Renate Boere - Social Platform

https://goo.gl/IOd8U4

Deze publicatie is mede mogelijk gemaakt door Arctic Paper.

Studio Renate Boere / Abraham van Beyerenstraat 4 / 2525 TG Den Haag / +31(0)70 2167612 / +31(0)6 24525557 / studio@renateboere.nl